-
شنبه, ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۰۸:۳۷ ق.ظ
-
۷۰۲
ترشی های ارمنی از ترکیب سبزیجات متنوع تهیه می شوند. ترشی فلفل شیرین ارمنی محبوبیت بسیار زیادی در دنیا دارد.
ترشی های ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شوند و طعم بسیار خوشایندی دارند، ترشی فلفل شیرین ارمنی جزو ترشی هایی است که در دنیا محبوبیت زیادی دارد و یک روش خوشمزه برای نگهداری فلفل شیرین در فصل زمستان است.
روش اول تهیه ترشی ارمنی
مواد لازم ترشی کلم ارمنی
کلم سفید 2 کیلوگرم
چغندر2 عدد
هویج2 عدد
سیر2 عدد
فلفل بلغاری2 عدد
فلفل تند2 عدد
آب 1 لیتر
نمک 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری
روغن گیاهی1 لیوان
سرکه 1 فنجان
طرز تهیه ترشی کلم ارمنی
سبزیجات را بشویید ، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید ، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود. سرکه و روغن را اضافه کنید. سبزیجات را در شیشه ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل نمایید.
روش دوم تهیه ترشی ارمنی
مواد لازم ترشی ارمنی
برگ بو 2 عدد
کلم سفید نصف یک عدد کوچک، 4 قاچ شده
لوبیا سبز200 گرم، سر و دم گرفته
پیازچه4 عدد
سیر1 بوته، فقط پوست بیرونی را بکنید
برگ شوید50 گرم
برگ ترب سفید2 عدد یا 50 گرم ترب سفید خرد شده
آب یک سوم لیتر
سرکه دو سوم لیتر
نمک دریای درشت3 قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه10 عدد
طرز تهیه ترشی ارمنی
سبزیجات را خرد کنید و به همراه ادویه ها مخلوط نموده در شیشه تمیز بریزید.
سرکه ، آب ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط نموده روی حرارت به جوش بیاورید و روی سبزیجات بریزید به طوری که رویش را بپوشاند.
در شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری نمایید تا جا بیوفتد.
مواد لازم ترشی فلفل شیرین ارمنی
فلفل شیرین 7 کیلوگرم
گشنیز و کرفس200 گرم
سیر 1 بوته
دانه های فلفل 10 عدد
برگ بو2 عدد
روغن آفتابگردان تصفیه شده 0.5 لیتر
آب 0.5 لیتر
سرکه1 لیتر
نمک 3 قاشق غذاخوری
شکر100 گرم
طرز تهیه ترشی فلفل شیرین ارمنی
فلفل دلمه را به چهار قسمت برش بزنید و دانه ها و قسمت های سفیدش را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد نمایید.
آب ، دانه ای فلفل ، سرکه ، نمک و شکر را به جوش بیاورید ، فلفل دلمه ها و کرفس را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه بجوشانید.
تمام سبزیجات را در شیشه بریزید و رویش را با مخلوط آب سرکه و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید.
شیشه را در قابلمه بگذارید و تا نیمه از آب پر کنید و اجازه دید 20 دقیقه بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و در یخچال بگذارید.
در صورت نیاز و در صورتی که مایع ترشی کم بود می توانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید.